Nieuws

AutoZeeland houdt je graag op de hoogte van de nieuwste modellen die worden uitgebracht door de merken. Met een eigen foto/video reportage van het model en door het testen door onze eigen testrijder geven wij onze eigen kijk op de nieuwste auto's.

Recente autonieuws berichten

AutoZeeland Jeep® Avenger 4xe-7.jpg

29 februari 2024

De nieuwe Jeep® Avenger 4xe

Jeep® presenteert de nieuwe Jeep Avenger 4xe met vierwielaandrijving. Deze uitvoering verlegt de grenzen op het gebied van prestaties en elektrificatie. De kern van de nieuwe Avenger 4xe wordt gevormd door de innovatieve 4xe-hybride aandrijftechnologie die niet alleen een lagere CO2-uitstoot biedt, maar ook opwindende prestaties op alle soorten terrein.

01-Renault_Scenic_E-Tech_electric-verkozen-tot-Car-of-the-Year_2024.jpg

28 februari 2024

Renault Scenic E-Tech electric verkozen tot Car of the Year 2024!

Een deskundige jury van 59 Europese autojournalisten heeft de Renault Scenic E-Tech electric uitgeroepen tot Car of the Year 2024. De winnaar van de prestigieuze autoverkiezing werd bekendgemaakt op de Autoshow van Genève. De Renault Scenic E-Tech electric ontving de meeste punten, waarmee het model zes geduchte finalisten achter zich liet en als zevende model in de geschiedenis van Renault tot winnaar werd gekroond.

01-De-nieuwe-Renault-5-E-Tech-electric-het-elektrische-en-Renaulutionaire-popicoon.jpg

27 februari 2024

De nieuwe Renault 5 E-Tech electric

UTO VAN DE NIEUWE GENERATIE, RESULTAAT VAN RENAULUTION De Renault 5 E-Tech electric is anders dan alle andere auto’s. Hij staat voor Renaulution, het strategisch plan van Renault Group, maar ook voor de industriële vernieuwing en de energietransitie bij Renault.

AutoZeeland Cappendijk Volvo EX30-1.jpg

26 februari 2024

AutoZeelandtest van de Volvo EX30 Single Motor Extended Range Ultra

Lang verwacht, maar daar is ie dan, de EX30. Hij deelt heel veel techniek met zijn twee halfzussen van het Chinese Geelyconcern, de Zeekr 001 en de Smart#1. Hij wordt nu nog in China geproduceerd, maar in de Volvofabriek in Gent, net over de Zeeuws-Vlaamse grens zijn ze zich al aan het warmlopen.

14A0082.jpg

21 februari 2024

Iconische Ford Bronco nu in Nederland te bestellen

Ford maakt vandaag de Nederlandse prijzen van de iconische Ford Bronco bekend. Sinds 1966 staat Bronco voor avontuur gecombineerd met ‘the American spirit’. Een onverzettelijk karakter, in staat om alles wat op zijn pad komt de baas te kunnen.

Lancia-9.jpg

21 februari 2024

Nieuwe onthuld nieuwe Lancia Ypsilon

“Met de nieuwe Ypsilon, de eerste auto van het nieuwe tijdperk van Lancia, lanceren we het merk opnieuw, te beginnen in Italië. Het ontwerp is geïnspireerd op het glorieuze verleden van het merk, dat we op een moderne manier opnieuw hebben geïnterpreteerd. Het model is de ultieme uiting van comfort en design, gekenmerkt door toonaangevende technologie en connectiviteit, maar altijd in perfecte Lancia-stijl. Dit resultaat hebben we mede bereikt door de samenwerking met Cassina, die samen met onze designers in Turijn een echte woonkamer ontwierp, geïnspireerd op de gastvrijheid van Italiaans ingerichte woningen”, aldus Luca Napolitano, CEO van Lancia.

19 februari 2024

AutoZeelandtest van de Kia EV9 Launch Edition GT-Line

‘Kia rijdt een klasse rijker..!’ Met deze slogan kwam ruim 30 jaar geleden Kia de Nederlandse markt binnen. Ik moest bij de eerste test van het Koreaanse merk mijn geacht lezerspubliek nog uitleggen wat voor automerk Kia was. Inmiddels staat Kia op nummer 5 van de wereldranglijst en sinds 2021 is het de populairste auto in ons land.

Nieuwe-Renault-Rafale-E-Tech-full-hybrid-nu-te-bestellen.jpg

18 februari 2024

Nieuwe Renault Rafale E-Tech full hybrid nu te bestellen

De nieuwe Renault Rafale - die in juni 2023 werd onthuld op de luchtvaartshow op vliegveld Le Bourget bij Parijs - is een van de hoogtepunten van Renaulution, het strategisch plan van Renault.

Populairste automerken

AutoZeeland

Heeft u een vraag / opmerking dan kunt u gebruik maken van het contact formulier.

Bij het ontvangen van uw mail nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

Attleelaan 5 - 4571 JA Axel
T 0115 - 564 562
K.V.K. 22045974
Vestigingsnummer 000017233100