Nieuws

AutoZeeland houdt je graag op de hoogte van de nieuwste modellen die worden uitgebracht door de merken. Met een eigen foto/video reportage van het model en door het testen door onze eigen testrijder geven wij onze eigen kijk op de nieuwste auto's.

Recente autonieuws berichten

14A0082.jpg

21 februari 2024

Iconische Ford Bronco nu in Nederland te bestellen

Ford maakt vandaag de Nederlandse prijzen van de iconische Ford Bronco bekend. Sinds 1966 staat Bronco voor avontuur gecombineerd met ‘the American spirit’. Een onverzettelijk karakter, in staat om alles wat op zijn pad komt de baas te kunnen.

Lancia-9.jpg

21 februari 2024

Nieuwe onthuld nieuwe Lancia Ypsilon

“Met de nieuwe Ypsilon, de eerste auto van het nieuwe tijdperk van Lancia, lanceren we het merk opnieuw, te beginnen in Italië. Het ontwerp is geïnspireerd op het glorieuze verleden van het merk, dat we op een moderne manier opnieuw hebben geïnterpreteerd. Het model is de ultieme uiting van comfort en design, gekenmerkt door toonaangevende technologie en connectiviteit, maar altijd in perfecte Lancia-stijl. Dit resultaat hebben we mede bereikt door de samenwerking met Cassina, die samen met onze designers in Turijn een echte woonkamer ontwierp, geïnspireerd op de gastvrijheid van Italiaans ingerichte woningen”, aldus Luca Napolitano, CEO van Lancia.

19 februari 2024

AutoZeelandtest van de Kia EV9 Launch Edition GT-Line

‘Kia rijdt een klasse rijker..!’ Met deze slogan kwam ruim 30 jaar geleden Kia de Nederlandse markt binnen. Ik moest bij de eerste test van het Koreaanse merk mijn geacht lezerspubliek nog uitleggen wat voor automerk Kia was. Inmiddels staat Kia op nummer 5 van de wereldranglijst en sinds 2021 is het de populairste auto in ons land.

Nieuwe-Renault-Rafale-E-Tech-full-hybrid-nu-te-bestellen.jpg

18 februari 2024

Nieuwe Renault Rafale E-Tech full hybrid nu te bestellen

De nieuwe Renault Rafale - die in juni 2023 werd onthuld op de luchtvaartshow op vliegveld Le Bourget bij Parijs - is een van de hoogtepunten van Renaulution, het strategisch plan van Renault.

Scherm­afbeelding 2024-02-12 om 09.49.02.png

15 februari 2024

Abarth onthult nieuwe 600e: de krachtigste Abarth ooit

Abarth introduceert de 600e in de imposante en opwindende introductie-uitvoering Scorpionissima, die in een gelimiteerde oplage van 1.949 exemplaren wordt geproduceerd. De Abarth 600e Scorpionissima is ontwikkeld op basis van drie hoofdkenmerken: maximale prestaties bieden, een bouwwijze om hem de krachtigste Abarth ooit te maken en een competitieve geest die in de smaak valt bij liefhebbers. Met zijn uitgebreide uitrusting zal hij autoliefhebbers bekoren met de juiste mix tussen veiligheid en rijplezier in combinatie met een sportieve en gespierde uitstraling.

mazda-cx-5_002.jpg

13 februari 2024

Mazda CX-5 is wederom populairste trekauto

De Mazda CX-5 is voor het zesde opeenvolgende jaar de meest populaire caravantrekker van Nederland, zo blijkt uit het grote ACSI FreeLife Magazine Trekauto-onderzoek, dat sinds 2018 elk jaar wordt gehouden. Volgens het onderzoek over het jaar 2023 is iets meer dan negen procent van alle nieuw verkochte trekauto's in Nederland een Mazda CX-5.

Ford Transit-3.jpg

13 februari 2024

Nieuwe Ford Transit Custom MS-RT

Ford Pro heeft de exclusieve, nieuwe MS-RT-variant van de Transit Custom ontworpen en ontwikkeld in nauwe samenwerking met de specialisten van MS-RT – een tak van Fords rallypartner M-Sport. De Transit Custom MS-RT biedt een unieke combinatie van opvallende, op de autosport geïnspireerde looks, een verbeterd rijgedrag en een uitstekende laadcapaciteit.

12 februari 2024

Start nieuwbouw Rida Schadeherstel Terneuzen

Na de allesverwoestende brand bij Rida Schadeherstel Terneuzen in juni 2022 zal op 9 februari 2024 16:00u het officiële startsein worden gegeven voor de nieuwbouw. Op die datum zal Burgemeester Eric van Merrienboer of een van zijn wethouders samen met directeuren Ko en Pieter Dieleman van de Rida Groep het bouwbord bij de nieuwbouw aan de Handelspoort 7 in Terneuzen onthullen.

Populairste automerken

AutoZeeland

Heeft u een vraag / opmerking dan kunt u gebruik maken van het contact formulier.

Bij het ontvangen van uw mail nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

Attleelaan 5 - 4571 JA Axel
T 0115 - 564 562
K.V.K. 22045974
Vestigingsnummer 000017233100