Nieuws

AutoZeeland houdt je graag op de hoogte van de nieuwste modellen die worden uitgebracht door de merken. Met een eigen foto/video reportage van het model en door het testen door onze eigen testrijder geven wij onze eigen kijk op de nieuwste auto's.

Recente autonieuws berichten

Toyota Yaris GR-1.jpg

10 oktober 2021

Toyota Yaris GR

Het wachten is voorbij, de compleet nieuwe GR Yaris is er. De GR Yaris werd ontwikkeld in nauwe samenwerking met de experts van het TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team en zit vol geavanceerde technologie.

AutoZeeland-3.jpg

9 oktober 2021

Arosa ClassicCar deel 3 (slot)

In 2020 werd de bergrace ook verreden, maar mocht er op begrijpelijke redenen geen publiek bij zijn. Dit jaar was dat gelukkig wel weer toegestaan en kwam er een recordaantal bezoekers naar Arosa: meer dan 29.000! Het weer was prima en daardoor werden er spectaculaire tijden gereden.

Arosa 10.JPG

1 oktober 2021

Arosa ClassicCar deel 2

In het kader van de deze maand georganiseerde bergrace, de Arosa ClassicCar, nu een special over de NSU 1200TT van mijn vriend Max Ungricht die meereed in de Classic Trophy, een gelijkmatigheidswedstrijd.

1.JPG

22 september 2021

Arosa ClassicCar 2021

In het weekend van 2 t/m 5 september werd voor de 17e keer de Arosa ClassicCar in het Zwitserse Arosa georganiseerd, een bergrace voor oldtimers en klassiekers, auto’s en motoren.

AutoZeeland Volkswagen Golf 2.0 TSI R 4Motion Dahab-1.jpg

20 september 2021

Volkswagen Golf 2.0 TSI R 4MOTION BLACK STYLE | PERFORMANCE PACK

Met z’n indrukwekkende snelheid en krachtige prestaties verlegt de nieuwe Golf R grenzen. Dat maakt de R een auto voor iedereen die meer wil, maar toch zichzelf blijft. Met z’n prestaties laat hij de volledige Golf familie achter zich. De ware koning van de R.

Mercedes C-Klasse Estate @autozeeland-1.jpg

8 september 2021

AutoZeelandtest van de Mercedes-Benz C200 Estate

De C-Klasse behoort tot de belangrijkste modellen bij Mercedes. De vijfde generatie presenteert zich eersteklas met veel chique, maar zonder ster op de motorkap.

Audi E-Tron GT-9.jpg

11 augustus 2021

AutoZeelandtest van de Audi e-tron GT

Audi heeft een nieuwe monarch: een chique, maar bloedsnelle zwaargewicht. Technisch deelt hij alles met de Porsche Taycan, zijn look is echter een stuk agressiever.

Skoda Enyaq iV Patrick - Jeroen-1.jpg

23 juli 2021

AutoZeelandtest van de Škoda Enyaq iV 80

Met de Enyaq waagt Škoda zich in de elektrische wereld. De Tsjechen hebben met deze auto een ijzer in het vuur. Er is niet bespaard op het gebied van ruimte, comfort en actieradius en hij rijdt subliem!

Volkswagen ID4 - AutoZeeland-3.jpg

9 juli 2021

AutoZeelandtest van de Volkswagen ID.4 1st. MAX

De ID.4 is de allereerste 100% elektrische wereldauto van het Volkswagenconcern. Hij wordt in Duitsland, China en in de USA gebouwd. Thuis in Zeeland Auto Poppe is natuurlijk dé dealer voor alle merken van het Volkswagenconcern in onze provincie: Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Škoda en SEAT. Het bedrijf heeft vestigingen in Goes, Vlissingen, Terneuzen en Oostburg.

Auto van de week

Elke week selecteren wij een speciale auto.

Toyota Yaris GR

0pk (kW)

Het wachten is voorbij, de compleet nieuwe GR Yaris is er. De GR Yaris werd ontwikkeld in nauwe samenwerking met de experts van het TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team en zit vol geavanceerde technologie.


Bekijk deze auto
AutoZeeland

Heeft u een vraag / opmerking dan kunt u gebruik maken van het contact formulier.

Bij het ontvangen van uw mail nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

Attleelaan 5 - 4571 JA Axel
T 0115 - 564 562
K.V.K. 22045974
Vestigingsnummer 000017233100