Tekst: Rob Strating
Foto’s: Trim-Line

Open dagen Trim-Line een doorslaand succes!

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 april jl. vierde Trim-Line haar 35-jarige bestaan en werd de nieuwe werkplaats officieel geopend.

Op vrijdagavond vanaf 18.00 uur waren alle zakenrelaties van het bekende bedrijf van de familie Van der Schoor uitgenodigd om samen met hen en het personeel dit heuglijke feit te vieren. Dat betekende dat die vrijdagavond zo’n 250 geïnteresseerden naar de Ketelaarsweg in Lewedorp waren gekomen om de schitterend geoutilleerde werkplaats te komen bekijken.
Op het terrein had de familie allerlei spraakmakende automobielen neergezet, een waar palet van waartoe het Zeeuwse bedrijf in staat is. Halverwege de avond bleek al gauw dat de zakenrelaties van Trim-Line dezelfde passie hadden wat betreft hun autokeus. Vele Porsches, Alfa Romeo’s, Aston Martins, AMG-Mercedessen en BMW’s  M-Power bevolkten de omliggende wegen in Lewedorp.
Dat het wat betreft eten en drinken aan niets ontbrak, sprak voor zich.
Dochter Sheila verruilde samen met haar zakelijke partner Eline hun kapsalon om als volleerde gastvrouwen de genodigden van lekkernijen te voorzien.
Op de achtergrond speelde een uit Drenthe afkomstige artiest en zorgde daarbij voor gepaste muzikale omlijsting.
Dat een even groot aantal belangstellenden de zaterdag hadden uitgekozen om de Open dag van het bedrijf te komen bezoeken, bewees dat Trim-Lie in de loop van die decennia een grote naam heeft gemaakt.   

“Trim-Line, al meer dan 35 jaar een begrip in de Automotive branche!”

Overal waar je in Zeeland bedrijfsauto’s met reclame ziet rijden, gewrapte auto’s en supercars voorbij ziet flitsen of opvallend aangeklede gebouwen tegenkomt, zijn de mensen van Trim-Line daar verantwoordelijk voor.
In Nederland zijn 12 3M-Golddealers, Trim-Line maakt daar in Zeeland als enige deel van uit.
Een nadere kennismaking met een gepassioneerd team.

Voorsprong door sympathie
In de veertig jaar dat ik als docent was verbonden aan eerst de Ambachtsschool, toen Groot Stelle en tot slot het Goese Lyceum locatie Bergweg, heb ik het grootste gedeelte van de familie Van der Schoor in de klas gehad.
Het begon met vader Ben, toen nog installateurs opleiding, daarna Barry, de oudste zoon van Ben en Judith en vervolgens hun dochters Sheila en Adinda.
In de loop van die 4 decennia heb ik die bijzondere familie alsmaar beter leren kennen en ik ben hun manier van zakendoen en werken geweldig gaan waarderen.
Die voorsprong door sympathie hebben ze in de loop der jaren terecht verdiend en ik ben er van overtuigd dat ik niet de enige ben met die overtuiging!

Het begin van de successtory
Ben vertelt: “ik werkte als schoonmaker/onderhoud bij mijn oudere broers op Schouwen Duiveland, maar ben in 1986 begonnen bij Trim-Line Eindhoven. In 1992 ben ik zelf 3M-Trim-Line dealer geworden.”
Hij heeft het bedrijf bekendheid gegeven en groot gemaakt. Inmiddels is Barry al achttien jaar werkzaam en heeft Ben zich gespecialiseerd in het wrappen van grote jachten. Hij is inmiddels CEO bij de Yacht-Line Group BV en Trim-Line BV. Ik interviewde hem op zijn kantoor in de schitterend verbouwde boerderij aan de Oostketelaarweg in Lewedorp. De wand achter hem is ook zijn ontwerp: een collage van indrukwekkende jachten, supercars en de Matterhorn in Zwitserland.
“Ik was met Judith in Zermatt en daar zijn we allebei onder de indruk geraakt van dat ongelooflijk mooie stuk natuur. We waren er stil van…”

Passie
Barry is mede eigenaar van Trim-Line en monteur buitendienst. Hij steekt zijn passie voor mooie en snelle auto’s niet onder stoelen of banken:
“Pa en ik hebben allebei een nieuw werkpaard: een nieuwe Landrover Defender. Die van mijn vader is een P400e, een Plug-in- Hybrid, die van mij een zescilinder diesel, een D250 X Dynamic, want ik trek vaak de autoambulance met een van de behandelde auto’s erop..
We hebben onze Defenders allebei een persoonlijke touch meegegeven, niet alleen qua kleur, maar voorzien van accessoires die hen onderscheidend maken, zoals extra toegevoegde lampen en wielen.”
We hebben de beide stoere Defenders bij Auto Ventura in Goes gekocht. Het bedrijf is al jaren een goede klant van ons en bovendien zijn ze onderscheidend wat de sales en de aftersales betreft.
In een van de vorige Vivaces stond dat het pand waar ze zitten ‘a building with horsepower’ werd genoemd en daar houden we van…!”

Werkplaats
Barry is geweldig trots op de nieuwe werkplaats: “We hebben in de loop der jaren wel eens aan verhuizen gedacht, maar we hebben hier in Lewedorp zoveel ruimte dat we besloten hebben op het terrein een grote werkplaats te bouwen. We beschikken nu over een ruimte van 180m², het magazijn en de printer staan vlakbij.
Dankzij deze werkplaats kunnen we hier veel auto’s behandelen.

Ik word wat betreft de apparatuur bijgepraat door Silvano van der Maale, hoofd binnendienst en grafisch designer: “We kunnen vellen tot 160 centimeter breedte printen met de HP-printer. De grote rollen voor bijvoorbeeld de oplegger van Verkeersschool Dek worden op een lange tafel gelegd en bewerkt. De folie heeft een UV-beschermende laag die de foto’s en de letters moeten beschermen tegen verkleuren.
We hechten heel veel waarde aan de kwaliteit en we leggen de lat bij elke klus heel erg hoog. Door de jarenlange ervaring hebben we een kwalitatief hoogstaand bedrijf gecreëerd, mede door een geweldig team wat achter ons staat!”

Disciplines
Barry legt de diverse werkzaamheden uit:

  • Belettering

“Van de enkele bedrijfsauto van de bakker op het dorp tot overheidswagenparken zoals bijvoorbeeld DNWG, Beveland Wonen en het Waterschap.”

  • Striping & Design

“Met een door Trim-Line ontworpen Striping & Design kunnen we een auto een extra sportief, creatief of modern karakter meegeven.

  • Carwrap

“Waarom zou je een auto spuiten als je hem kunt wrappen? Wij geven een auto een nieuwe kleur met onze hoogwaardige car-wrap-folies.

Bovendien behoud en bescherm je de originele lak.

De keuze is reuze: ga je voor zwart of knaloranje? Kies je voor een gave gloss, het subtiele satin of het moderne matte?  We geven graag advies!”

  • Ramen tinten

“Ramen blinderen in diverse tinten geeft een auto een exclusieve look. Het verhogen van comfort en het beschermen van auto-interieurs en inzittenden is het kenmerk van 3M Autoraamfolies Het wordt aan de buitenkant opgemeten en aan de binnenkant geplakt.”

  • Paint Protection

“Lakbescherming elimineert vrijwel alle steenslag, krassen en lakschade aan de auto en helpt de waarde te behouden.”

  • Chrome delete

“Je geeft je auto een stoerdere uitstraling dankzij Chrome delete. Denk hierbij aan grille – en raamomlijsting, diffusers, logo’s en sierlijsten.”

  • Velgen & uitlaten

“We leveren en monteren exclusieve velgen en uitlaten van topmerken. Uit voorraad leverbaar tot custom made.”

  • Bord & Gevelreclame

“We maken een pand helemaal klaar voor gebruik. We voorzien zo’n gebouw van verschillende soorten opvallende reclame, van klein tot groot!”

Gedifferentieerde opdrachtgevers
“Bijna wekelijks hebben we opdrachten van PGZ Premium Mobility in Maastricht en Eindhoven,” gaat Barry enthousiast verder. Onder deze naam zijn ze dealer voor Bentley, Land Rover en Jaguar. Porsche Centrum Maastricht en Eindhoven behoren ook tot die groep. Voorts mogen we Donkervoort, Knook Breda, de Renova Group en Van Mossel tot onze klantenkring buiten Zeeland rekenen.”

Barry: “Zolang wij werkzaam zijn in al de 35 jaar zijn bijvoorbeeld Auto Sturm, Auto-Poppe en Cappendijk trouwe klanten.”

Op elke hoek van de straat in Zeeland kom je de producten van Trim-Line tegen, zoals de auto’s SVRZ zorg, ‘VKP- Laten we samen bouwen’, Aannemingsbedrijf Fraanje, Bouwbedrijf Joziasse, Beveland Wonen, het Waterschap Scheldestromen, van Iwaarden schilders, eigenlijk teveel om op te noemen…

Tot slot besluit Barry: “We zijn met iedereen even blij, of het nu een bestelwagentje van een bakker is, een grote vrachtwagen of een supercar.”

 Trim-Line, voorsprong door vakmanschap en sympathie! 


Terug naar het nieuws overzicht

Laatste nieuws van AutoZeeland

2024FordMustangMach-E_Rally_05-LOW.jpg

24 mei 2024

Mustang Mach-E Rally: meest spectaculaire EV van Ford nu te bestellen

Ford laat liefhebbers niet langer in spanning. De Mustang Mach-E Rally, de allereerste Mustang die zich zowel op asfalt als in de modder thuisvoelt, is vanaf nu te bestellen.

01-Renault-Rafale-E-Tech-4x4-300.jpg

23 mei 2024

Renault Rafale E-Tech 4×4 300

Renault onthult een extra krachtige versie van de Rafale, de Rafale E-Tech 4x4 300. Met de nieuwe plug-in hybrid aandrijflijn biedt de Renault Rafale E-Tech 4x4 300 het beste van twee werelden. Zo is het mogelijk de Rafale E-Tech 4x4 300 voor de dagelijkse ritten vooral puur elektrisch te rijden.

Suzuki Swift-3.jpg

16 mei 2024

Nieuwe Suzuki Swift: meer rijplezier dan ooit tevoren

Suzuki presenteert de geheel nieuwe Swift. De vierde generatie van Suzuki’s bestseller is nog altijd trouw aan het origineel, maar zet op alle fronten grote stappen. De nieuwe Suzuki Swift is geëvolueerd tot een verfijnde en slimme compacte auto met een fris ontwerp en geavanceerde veiligheidstechnologieën. Als vanouds staat hij garant voor ongekend rijplezier om iedere dag van te genieten.

AutoZeeland Volvo EX30 wrap-1.jpg

13 mei 2024

AutoZeelandtest van de Volvo EX30 Twin Motor

De vorige keer testte ik de EX30 met één E-motor, nu is de heftige Twin Motor aan de beurt. De EX30 deelt de techniek met zijn twee halfzussen van het Chinese Geelyconcern: de Zeekr en de Smart#1. Hij wordt nog in China gemaakt, maar in de Volvofabriek in Gent zijn ze zich aan het warmlopen voor de Europese productie.

Populairste automerken

AutoZeeland

Heeft u een vraag / opmerking dan kunt u gebruik maken van het contact formulier.

Bij het ontvangen van uw mail nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

Attleelaan 5 - 4571 JA Axel
T 0115 - 564 562
K.V.K. 22045974
Vestigingsnummer 000017233100