Start nieuwbouw Rida Schadeherstel Terneuzen


Bekijk de beelden

AutoZeeland interviewt Ko Dieleman van de Rida groep.

Start nieuwbouw Rida Schadeherstel Terneuzen met onthulling bouwbord 9 februari 2024

Na de allesverwoestende brand bij Rida Schadeherstel Terneuzen in juni 2022 zal op 9 februari 2024 16:00u het officiële startsein worden gegeven voor de nieuwbouw.

Op die datum zal Burgemeester Eric van Merrienboer of een van zijn wethouders samen met directeuren Ko en Pieter Dieleman van de Rida Groep het bouwbord bij de nieuwbouw aan de Handelspoort 7 in Terneuzen onthullen. “Na een tijd van plannen maken en overleggen is het eindelijk zover dat we kunnen beginnen met de bouw aldus Pieter Dieleman, verantwoordelijk voor de vier Zeeuws-Vlaamse Rida Schadeherstelbedrijven. Inmiddels zitten de aanvullende heipalen al in de grond. Het pand zal groter worden teruggebouwd doordat de activiteiten van het in 2022 overgenomen Autoschade de Witte uit Terneuzen worden geïntegreerd in het nieuwe pand. In het nieuwe pand zullen na de oplevering zo’n 40 medewerkers hun nieuwe werkplek vinden. Tevens biedt het ultramoderne schadebedrijf alle faciliteiten om aankomend talent op te leiden met de nieuwste materialen. Deze vestiging is wat equipment echt een unicum in de branche. Dat vinden wij van groot belang: alles moet goed voor elkaar zijn!” De gestaag groeiende Rida Groep heeft volop interessante vacatures o.a. voor kandidaat-schadeherstellers die hun opleiding via Rida kunnen volgen. Pieter Dieleman introduceert een uitnodigende quote voor geïnteresseerden: “pak je kans, kom werken bij Rida!” De nieuwbouw is een ontwerp van BTR Architectuur en Bouwkunde uit Rotterdam en zal worden gerealiseerd door Broere en de Bruine uit Terneuzen, onderdeel van Bouwgroep Schrijver. De verwachting is dat de nieuwbouw eind december zal worden opgeleverd.

Rida Schadeherstel met vestigingen in Terneuzen, IJzendijke, Oostburg en Hulst is onderdeel van de Rida Groep uit Terneuzen. Naast de genoemde schadeherstelbedrijven zijn Autohuis Terneuzen, Vakgarage Rida, Garage de Bliek Oostburg en Rida Verhuur onderdeel van de Groep.


Terug naar het nieuws overzicht

Laatste nieuws van AutoZeeland

AutoZeeland Jeep® Avenger 4xe-7.jpg

29 februari 2024

De nieuwe Jeep® Avenger 4xe

Jeep® presenteert de nieuwe Jeep Avenger 4xe met vierwielaandrijving. Deze uitvoering verlegt de grenzen op het gebied van prestaties en elektrificatie. De kern van de nieuwe Avenger 4xe wordt gevormd door de innovatieve 4xe-hybride aandrijftechnologie die niet alleen een lagere CO2-uitstoot biedt, maar ook opwindende prestaties op alle soorten terrein.

01-Renault_Scenic_E-Tech_electric-verkozen-tot-Car-of-the-Year_2024.jpg

28 februari 2024

Renault Scenic E-Tech electric verkozen tot Car of the Year 2024!

Een deskundige jury van 59 Europese autojournalisten heeft de Renault Scenic E-Tech electric uitgeroepen tot Car of the Year 2024. De winnaar van de prestigieuze autoverkiezing werd bekendgemaakt op de Autoshow van Genève. De Renault Scenic E-Tech electric ontving de meeste punten, waarmee het model zes geduchte finalisten achter zich liet en als zevende model in de geschiedenis van Renault tot winnaar werd gekroond.

01-De-nieuwe-Renault-5-E-Tech-electric-het-elektrische-en-Renaulutionaire-popicoon.jpg

27 februari 2024

De nieuwe Renault 5 E-Tech electric

UTO VAN DE NIEUWE GENERATIE, RESULTAAT VAN RENAULUTION De Renault 5 E-Tech electric is anders dan alle andere auto’s. Hij staat voor Renaulution, het strategisch plan van Renault Group, maar ook voor de industriële vernieuwing en de energietransitie bij Renault.

AutoZeeland Cappendijk Volvo EX30-1.jpg

26 februari 2024

AutoZeelandtest van de Volvo EX30 Single Motor Extended Range Ultra

Lang verwacht, maar daar is ie dan, de EX30. Hij deelt heel veel techniek met zijn twee halfzussen van het Chinese Geelyconcern, de Zeekr 001 en de Smart#1. Hij wordt nu nog in China geproduceerd, maar in de Volvofabriek in Gent, net over de Zeeuws-Vlaamse grens zijn ze zich al aan het warmlopen.

Populairste automerken

AutoZeeland

Heeft u een vraag / opmerking dan kunt u gebruik maken van het contact formulier.

Bij het ontvangen van uw mail nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

Attleelaan 5 - 4571 JA Axel
T 0115 - 564 562
K.V.K. 22045974
Vestigingsnummer 000017233100