Prijs wedstrijd Goes Autostad uitgereikt aan Ton Hoogerwerf


Bekijk de beelden

Prijs wedstrijd Goes Autostad uitgereikt aan Ton Hoogerwerf 

Tekst: Rob Strating
Foto’s: Jean-Paul Vermeulen

Op zaterdag 20 mei organiseerden de Merkendealers Midden-Zeeland i.s.m. Goes Marketing het jaarlijkse evenement Goes Autostad. Ter gelegenheid daarvan konden bezoekers aan een wedstrijd deelnemen.

De wedstrijd bestond uit het invullen van een letterkaart. De deelnemers ontvingen zo’n kaart met lege hokjes. Bij elk van de 14 automobielbedrijven kregen ze een letter die door het bedrijf werd ingevuld. Wanneer alle letters ingevuld waren, moest er een woord worden gevonden dat betrekking had op de automobielbranche.
Het bleek ELEKTRIFICATIE te zijn.

Onder de goede inzenders werd Ton Hoogerwerf als winnaar gekozen. De heer Hoogerwerf woont al een tijd in Goes, maar had tijdens zijn werkzame leven een heren-en kinderkapsalon in Monster in het Westland. De heer en mevrouw Hoogerwerf waren na hun pensionering hun kinderen gevolgd die naar Zeeland waren verhuisd.

Auto gekocht
Ton Hoogerwerf: “We waren die dag op de fiets langs alle autobedrijven gegaan met het doel een nieuwe auto te vinden. We zijn bij alle 14 bedrijven geweest en hebben zo alle letters verzameld. We hebben tevens een nieuwe auto gevonden bij Auto Poppe, namelijk een Volkswagen T-Cross. Al met al dus een geweldig geslaagde dag!
Ik ben daar keurig geholpen en inmiddels rijden we met veel plezier in de nieuwe Volkswagen.
Ik ben in de loop van de tijd goed ingeburgerd in Goes, mede doordat ik veel mensen heb leren kennen dankzij mijn activiteiten op de buurtbus, bij het spel Jeux-de-Boules, zwemmen en fitness!”

Op de foto mocht ondergetekende een dinerbon aan Ton Hoogerwerf overhandigen bij Auto Vermeulen, Expert in Kia en Fiat in Goes.


Terug naar het nieuws overzicht

Laatste nieuws van AutoZeeland

AutoZeeland Brouwer-2.jpg

27 november 2023

Nieuwe Mercedes-Benz Sprinter voor Meubelstoffeerderij Brouwer

De Mercedes Sprinter van 2008 was op vele punten aan vervanging toe en Stoffeerderij Brouwer besloot om de nieuwe bedrijfswagen weer bij Louwman Mercedes-Benz te bestellen. Een verslag van de aflevering.

23 november 2023

AutoZeelandtest van de Kia EV6 GT

Deze crossover is inderdaad de eerste sportieve elektrische auto die indruk maakt op zijn berijder. Hij is bloedsnel, maar hij blijft daarnaast ook een eersteklas automobiel voor dagelijks gebruik.

AutoZeeland AutoVentura-1.jpg

20 november 2023

Ventura on Tour 2023

Auto Ventura pakte zaterdag 11 november weer geweldig uit met een bijzonder geslaagde tourrit. De derde alweer! De deelnemers konden niet alleen genieten van een adembenemende route, maar na afloop ook van de hoogstandjes van Taste Culinair

JGE Products-2.jpg

14 november 2023

AutoZeeland in gesprek met Glenn den Exter

Hoe ben je zo in het beroep terechtgekomen? Eigenlijk door mijn vader, die is jarenlang stoffeerder geweest. Hij is zelfstandige geworden, omdat de zaak waar hij werkte failliet ging. Na een jaar of 5 had hij wel extra handen nodig en zo ben ik er eigenlijk ingerold.

Populairste automerken

AutoZeeland

Heeft u een vraag / opmerking dan kunt u gebruik maken van het contact formulier.

Bij het ontvangen van uw mail nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

Attleelaan 5 - 4571 JA Axel
T 0115 - 564 562
K.V.K. 22045974
Vestigingsnummer 000017233100