Prijs wedstrijd Goes Autostad uitgereikt aan Ton Hoogerwerf


Bekijk de beelden

Prijs wedstrijd Goes Autostad uitgereikt aan Ton Hoogerwerf 

Tekst: Rob Strating
Foto’s: Jean-Paul Vermeulen

Op zaterdag 20 mei organiseerden de Merkendealers Midden-Zeeland i.s.m. Goes Marketing het jaarlijkse evenement Goes Autostad. Ter gelegenheid daarvan konden bezoekers aan een wedstrijd deelnemen.

De wedstrijd bestond uit het invullen van een letterkaart. De deelnemers ontvingen zo’n kaart met lege hokjes. Bij elk van de 14 automobielbedrijven kregen ze een letter die door het bedrijf werd ingevuld. Wanneer alle letters ingevuld waren, moest er een woord worden gevonden dat betrekking had op de automobielbranche.
Het bleek ELEKTRIFICATIE te zijn.

Onder de goede inzenders werd Ton Hoogerwerf als winnaar gekozen. De heer Hoogerwerf woont al een tijd in Goes, maar had tijdens zijn werkzame leven een heren-en kinderkapsalon in Monster in het Westland. De heer en mevrouw Hoogerwerf waren na hun pensionering hun kinderen gevolgd die naar Zeeland waren verhuisd.

Auto gekocht
Ton Hoogerwerf: “We waren die dag op de fiets langs alle autobedrijven gegaan met het doel een nieuwe auto te vinden. We zijn bij alle 14 bedrijven geweest en hebben zo alle letters verzameld. We hebben tevens een nieuwe auto gevonden bij Auto Poppe, namelijk een Volkswagen T-Cross. Al met al dus een geweldig geslaagde dag!
Ik ben daar keurig geholpen en inmiddels rijden we met veel plezier in de nieuwe Volkswagen.
Ik ben in de loop van de tijd goed ingeburgerd in Goes, mede doordat ik veel mensen heb leren kennen dankzij mijn activiteiten op de buurtbus, bij het spel Jeux-de-Boules, zwemmen en fitness!”

Op de foto mocht ondergetekende een dinerbon aan Ton Hoogerwerf overhandigen bij Auto Vermeulen, Expert in Kia en Fiat in Goes.


Terug naar het nieuws overzicht

Laatste nieuws van AutoZeeland

26 september 2024

Introductie Kia EV3 bij Louwman Kia Goes

Kia maakt met de EV3 elektrische mobiliteit duurzamer en toegankelijker voor een nog breder publiek. Om die belofte waar te maken, beschikt de nieuwe compacte, volledig elektrische SUV van Kia over niet eerder toegepaste technologie, en biedt hij een rijbereik van maximaal 605 km* en goede (snel)laadmogelijkheden.

AutoZeeland Renault Rafale-3.jpg

26 september 2024

AutoZeelandtest van de Renault Rafale E-Tech

De nieuwe Rafale is een grote SUV Coupé en staat op hetzelfde CMF-CD platform als zijn broer, de Espace. Met een spraakmakend design en efficiënte aandrijftechnologieën wil men bij Renault nieuwe klanten winnen.

AutoZeeland Dacia-1.jpg

25 september 2024

AutoZeelandtest van de Dacia Duster Hybrid 140 Journey

Ter gelegenheid van de derde oplage van zijn loopbaan heeft de Duster de krachtige offroadstijl ontdekt en dat maakt hem een stuk attractiever. Met de nieuwe motorisering wordt hij bovendien spectaculair zuiniger.

bmw-1.jpg

19 augustus 2024

AutoZeelandtest van de BMW 530e M Sportpakket Pro

Deze 530e PHEV zou wel eens de meest perfecte versie van de nieuwe 5-serie kunnen zijn… Het is voor mij al weer lang geleden dat ik zo’n uitgebreide test kon maken. In vier dagen Kloetinge-Luzern (CH) visa versa.

Populairste automerken

AutoZeeland

Heeft u een vraag / opmerking dan kunt u gebruik maken van het contact formulier.

Bij het ontvangen van uw mail nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

Attleelaan 5 - 4571 JA Axel
T 0115 - 564 562
K.V.K. 22045974
Vestigingsnummer 000017233100