Asian Cars

Asian Cars is er voor u als garage in de omgeving Middelburg! Een bezoek in onze garage betekend vertrouwen en ervaring. Van onze complete service tot aan onze uitgebreide kennis, met een zeker en veilig gevoel zult u onze auto garage voor regio Middelburg uitrijden. Asian Cars is met name gespecialiseerd in Japanse auto merken, vanwege de bekende kwaliteit en duurzaamheid van deze auto's. Door dit specialisme zijn we in staat snel en adequaat problemen op te lossen en uw auto optimaal te onderhouden. Bent u op zoek naar een Occasion voor een concurrerende prijs? Wij hebben een beperkte voorraad maar leveren ook auto’s op aanvraag, geheel naar wens, vanuit heel Nederland. Ook staan we altijd klaar voor onafhankelijk advies bij het aanschaffen van een Occasion via de particuliere weg. Woont u in Zeeland en bent u op zoek naar een auto garage in de omgeving van Middelburg waar klanttevredenheid bovenaan staat, neem dan gerust contact op!

Adresgegevens

Arnesteinweg 17
4338 PD  Middelburg

Contactgegevens

info@asiancars.nl
0118-650773

Volledige aanbod van Asian Cars

Vind jouw auto

Aanbod


Laatste nieuws van AutoZeeland

25 september 2023

Volkswagen ID4

11 september 2023

AutoZeelandtest van de BMW iX1 xDrive30

De X1 is de kleinste SUV van BMW. Ze worden allemaal in de nieuwe fabriek in het Beierse Regensburg gemaakt. Er zijn 5 benzine-en drie dieselversie leverbaar, De iX1 is echter een 100% elektrische uitvoering.

4 september 2023

AutoZeelandtest van de Toyota Corolla 1.8 Hybrid Touring

Alweer verbeterd! En dat bij de meest verkochte auto in de geschiedenis, een absolute kampioen. Opdat dit feit onveranderd blijft, kreeg hij een facelift wat betreft het exterieur, de aandrijving, op digitaal gebied en de assistentsystemen om in de nabije toekomst up-to-date te blijven.

id5-2.jpg

1 september 2023

Volkswagen start productie elektrisch topmodel ID.7

In Emden, net over de grens bij Groningen, is Volkswagen gestart met de productie van de nieuwe ID.7. De slank gelijnde grote limousine is het topmodel binnen de elektrische ID.-familie. Met een range tot wel 700 kilometer*, een slim bedieningsconcept, next level klimaatbeheersing en meer zet hij nieuwe maatstaven. Medio september maakt Volkswagen de prijzen bekend. Vanaf dat moment is de ID.7 ook te configureren en te bestellen. Later dit jaar wordt hij in de Nederlandse Volkswagen-showrooms verwacht.

Populairste automerken

AutoZeeland

Heeft u een vraag / opmerking dan kunt u gebruik maken van het contact formulier.

Bij het ontvangen van uw mail nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

Attleelaan 5 - 4571 JA Axel
T 0115 - 564 562
K.V.K. 22045974
Vestigingsnummer 000017233100