Asian Cars

Asian Cars is er voor u als garage in de omgeving Middelburg! Een bezoek in onze garage betekend vertrouwen en ervaring. Van onze complete service tot aan onze uitgebreide kennis, met een zeker en veilig gevoel zult u onze auto garage voor regio Middelburg uitrijden. Asian Cars is met name gespecialiseerd in Japanse auto merken, vanwege de bekende kwaliteit en duurzaamheid van deze auto's. Door dit specialisme zijn we in staat snel en adequaat problemen op te lossen en uw auto optimaal te onderhouden. Bent u op zoek naar een Occasion voor een concurrerende prijs? Wij hebben een beperkte voorraad maar leveren ook auto’s op aanvraag, geheel naar wens, vanuit heel Nederland. Ook staan we altijd klaar voor onafhankelijk advies bij het aanschaffen van een Occasion via de particuliere weg. Woont u in Zeeland en bent u op zoek naar een auto garage in de omgeving van Middelburg waar klanttevredenheid bovenaan staat, neem dan gerust contact op!

Adresgegevens

Arnesteinweg 17
4338 PD  Middelburg

Contactgegevens

info@asiancars.nl
0118-650773

Volledige aanbod van Asian Cars

Vind jouw auto

Aanbod


Laatste nieuws van AutoZeeland

19 september 2022

Volkswagen Taigo 1.0 DSG

Crossovers samengesteld uit een SUV en een coupé gaan als warme broodjes over de toonbank. Daarom brengt Volkswagen de in Brazilië ontwikkelde Nivus naar Europa en noemt hem Taigo.

Classic Days-1.jpg

22 augustus 2022

De Classic Days in Düsseldorf

Na vele jaren Classic Days bij Schloss Dyck, heeft de organisatie besloten de Classic Days te verplaatsen naar het Green Park in Düsseldorf. Ik had van te voren mijn twijfels, maar die zijn volledig weggenomen, want het is nog steeds een groots feest dat werd georganiseerd van 5 tot en met 7 augustus. Niet voor niets worden de Classic Days het Goodwood van Duitsland genoemd!

15 augustus 2022

Renault Megane E-Tech Electric ‘Iconic’

Met de nieuwe Megane E-Tech Electric brengt Renault zijn complete elektrische deskundigheid op de markt. Daarbij kiest men een professionele andere weg dan de concurrentie. Ik testte het meest luxe model met de topmotorisering. Bij Auto Kievit zorgde verkoopadviseur Eelco Zwolle voor mijn tijdelijke 100% elektrische Renault.

8 augustus 2022

Opel Astra Plug-In-Hybrid GS-Line

Opel was in het C-segment altijd bijzonder succesvol, maar op de een of andere manier wilde het de laatste jaren gewoon niet zo lukken. Nu lijkt het of de samenwerking met PSA/ Stellantisgroep vruchten gaat afwerpen. Voor het eerst komt Opel nu met een Plug-In-Hybrid. Een uitgebreide test.

AutoZeeland

Heeft u een vraag / opmerking dan kunt u gebruik maken van het contact formulier.

Bij het ontvangen van uw mail nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

Attleelaan 5 - 4571 JA Axel
T 0115 - 564 562
K.V.K. 22045974
Vestigingsnummer 000017233100