Asian Cars

Asian Cars is er voor u als garage in de omgeving Middelburg! Een bezoek in onze garage betekend vertrouwen en ervaring. Van onze complete service tot aan onze uitgebreide kennis, met een zeker en veilig gevoel zult u onze auto garage voor regio Middelburg uitrijden. Asian Cars is met name gespecialiseerd in Japanse auto merken, vanwege de bekende kwaliteit en duurzaamheid van deze auto's. Door dit specialisme zijn we in staat snel en adequaat problemen op te lossen en uw auto optimaal te onderhouden. Bent u op zoek naar een Occasion voor een concurrerende prijs? Wij hebben een beperkte voorraad maar leveren ook auto’s op aanvraag, geheel naar wens, vanuit heel Nederland. Ook staan we altijd klaar voor onafhankelijk advies bij het aanschaffen van een Occasion via de particuliere weg. Woont u in Zeeland en bent u op zoek naar een auto garage in de omgeving van Middelburg waar klanttevredenheid bovenaan staat, neem dan gerust contact op!

Adresgegevens

Arnesteinweg 17
4338 PD  Middelburg

Contactgegevens

info@asiancars.nl
0118-650773

Volledige aanbod van Asian Cars

Vind jouw auto

Aanbod


Laatste nieuws van AutoZeeland

Toyota Yaris Cross-2.jpg

29 november 2021

Toyota Yaris Cross Hybrid Launch Edition

De Yaris Hatchback werd in maart uitgeroepen tot Auto van het Jaar 2021. Inmiddels is de compacte SUV-markt booming! Ieder merk heeft er wel een, behalve Toyota. Daar komt echter nu verandering in…

KIA EV6-3.jpg

15 november 2021

Kia EV6 Plus

Met deze spectaculaire crossover opent Kia een nieuw hoofdstuk in de elektrische geschiedenis. Twee accuversies, achterwielaandrijving of AWD en 4 uitvoeringen van 170 tot 585 pk zijn er te verkrijgen. Bovendien is hij voorzien van 800 Volt laadtechniek.

Auto-Ventura-Herfst-Tourrit-133.jpg

4 november 2021

Ventura on Tour 31 0ktober 2021

Voor de eerste keer in de geschiedenis van het jonge, dynamische autobedrijf Auto Ventura in Goes werd er een Tourrit georganiseerd voor klanten en relaties. De rit vond voornamelijk op Zuid-Beveland plaats met een klein uitstapje in Oost-Walcheren.

Renault Arkana-3.jpg

1 november 2021

AutoZeelandtest Renault Arkana E-Tech Hybrid Intens

Met de Arkana wil Renault maar wat graag meedoen in de categorie SUV-coupés. Dat de Arkana is uitgerust met een bijzonder hybride-systeem kan als een toegevoegde waarde worden gezien.

AutoZeeland

Heeft u een vraag / opmerking dan kunt u gebruik maken van het contact formulier.

Bij het ontvangen van uw mail nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

Attleelaan 5 - 4571 JA Axel
T 0115 - 564 562
K.V.K. 22045974
Vestigingsnummer 000017233100