De nieuwe generatie ASX


Bekijk de beelden

De nieuwe Mitsubishi ASX: krachtiger ontwerp, topklasse hybridetechnologie en innovaties voor connectiviteit, gemak en veiligheid

  • Nieuwe Mitsubishi ASX ontwikkeld voor Europese markt, met karakteristiek ontwerp en verbeteringen voor digitalisering, elektrificatie en veiligheid.
  • Krachtige merkidentiteit met kenmerkend ‘Dynamic Shield’-frontdesign, robuuste SUV-stijlelementen vanuit alle hoeken en 100% ledverlichting voor en achter.
  • Nieuwe ASX voor het eerst met geïntegreerde Google-functies voor directe toegang tot apps en diensten zoals Google Maps, Google Assistant en meer via Google Play.
  • Toegang tot real-time voertuigdiagnose en -informatie via smartphone-app.
  • Mitsubishi ASX met innovatieve hybride en mild-hybride aandrijftechnologie voor verbeterde prestaties en efficiëntie.
  • ASX 1.6 Hybrid met indrukwekkende verbruiksreductie en totale actieradius tot 900 km.
  • Verbeterd aanbod van actieve en passieve veiligheidstechnologieën, inclusief MI-PILOT.
  • Mitsubishi Service Commitment met 8 jaar garantie tot 160.000 km (eerste 2 jaar onbeperkt kilometrage).

Amstelveen, 27 juni 2024 – Mitsubishi Motors versterkt zijn aanwezigheid in het Europese B-SUV-segment met de nieuwe ASX. De compacte SUV is ontworpen voor automobilisten die waarde hechten aan geavanceerde technologie, toonaangevende connectiviteit, optimaal gebruiksgemak en een modern design. Het model tilt de kenmerkende eigenschappen van zijn voorganger – die vanaf de introductie in 2010 een sterk fundament legde in zijn segment – naar een hoger niveau met versterking van het visuele merk-DNA.

De Mitsubishi ASX (‘Active Sports X-over’) is gebaseerd op het CMF-B-platform van de alliantie Renault-Nissan-Mitsubishi, dat een breed scala aan aandrijfopties mogelijk maakt om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van verschillende markten. Het aanbod van aandrijfvarianten omvat een hybrideversie (HEV) met indrukwekkend lage verbruikscijfers dankzij de mogelijkheid om langer in de volledig elektrische modus te rijden. Er zijn ook twee mild-hybrideversies beschikbaar die een efficiënte benzinemotor combineren met een compacte interne elektromotor. Een zuinige driecilinder turbobenzinemotor maakt het aanbod compleet.

Een andere belangrijke eigenschap van de nieuwe Mitsubishi ASX is het toonaangevende infotainmentsysteem met een 10,4-inch touchscreen, geïntegreerde Google-functies en connectie via een smartphone-app. Dit systeem tilt de gebruikerservaring zowel in als buiten de auto naar een ongekend niveau in het B-segment.

Het ontwerp van de Mitsubishi ASX is grondig herzien en omvat het onderscheidende ‘Dynamic Shield’-familiegezicht van Mitsubishi Motors. Behalve het visuele DNA van het merk wordt hiermee ook het SUV-karakter van de ASX verder versterkt. Het speelse gebruik van kleur, ontwerptechnieken, wieldesigns en sierlijke ledverlichting geven de auto extra persoonlijkheid.

De ASX is beschikbaar met een uitgebreid aanbod van voorzieningen die zorgen voor optimale veiligheid en gemoedsrust. Systemen op basis van ultrasone, radar- en cameratechnologie assisteren de bestuurder en beschermen inzittenden, als aanvulling op onberispelijke passieve veiligheid. Dit alles wordt ondersteund door het Mitsubishi Service Commitment inclusief een garantie van acht jaar of 160.000 km. Hiermee kunnen klanten rekenen op extra gemoedsrust, terwijl het de reputatie van Mitsubishi Motors ten aanzien van kwaliteit en betrouwbaarheid verder onderstreept.

De nieuwe Mitsubishi ASX is specifiek ontwikkeld voor de Europese markt en wordt geproduceerd in het Spaanse Valladolid.

Vernieuwd design
De nieuwe Mitsubishi ASX is ontworpen om op te vallen en zich te onderscheiden in zijn categorie. Dat begint met het kenmerkende ‘Dynamic Shield’-familiegezicht van Mitsubishi Motors, dat zorgt voor een zelfverzekerde, robuuste en dynamische uitstraling.

De krachtige houding van de nieuwe Mitsubishi ASX is mede te danken aan de meer horizontaal ontworpen voorzijde, gecombineerd met ledverlichting, een gesculptureerde motorkap en laag geplaatste luchtinlaten. Het zijprofiel kenmerkt zich door een vloeiend silhouet in combinatie met brede en hoge schouders. De robuuste SUV-looks worden benadrukt door de kunststof wielkastranden en zijskirts. Afhankelijk van de uitvoering is de ASX uitgevoerd met 17-inch Flexwielen met een speciaal ontworpen wieldop, of nieuw ontworpen 18-inch Diamond cut Black wielen.

De achterkant wordt gekenmerkt door de sierlijke verlichting in een langwerpige C-vorm. Net als de koplampen maken die uitsluitend gebruik van led-technologie. De ASX-badge en merknaam prominent op de achterklep maken het geheel af. Mitsubishi Motors levert de nieuwe ASX met keuze uit vijf carrosseriekleuren: metallic Crystal White, Sunrise Red, Onyx Black, Royal Blue en Steel Grey. Afhankelijk van de uitvoering wordt de ASX geleverd met een two-tone carrosserie met een contrasterende dakkleur in Onyx Black.

Het interieur van de Mitsubishi ASX is veelzijdig en past bij het avontuurlijke karakter van de SUV. De hoge zitpositie vergemakkelijkt het in- en uitstappen. Er zijn verschillende stoffen en lederen opties beschikbaar voor de bekleding in combinatie met een donkergrijze of zwarte hemelbekleding, afhankelijk van het gekozen uitrustingsniveau. Verwarmbare stoelen en een verwarmbaar stuurwiel bieden comfort tijdens koude wintermaanden. De verwarmbare voorruit zorgt tevens voor een snelle ontdooiing of ontwaseming van de vooruit bij lage temperaturen.

Door het grote panoramische zonnedak wordt het interieur van de nieuwe ASX rijkelijk verlicht. Met een breedte van 690 mm biedt het zonnedak drie tussenliggende openingsopties, eenvoudig te bedienen via de knop boven de achteruitkijkspiegel. Bij volledige opening trekt het zonnedak zich 315 mm terug voor maximale lichtinval.

De praktische indeling van het interieur is mede te danken aan de achterbank die verschuifbaar is over een lengte van 16 centimeter. Hiermee kan de bagageruimte of de beenruimte voor de achterste passagiers naar wens worden vergroot. Met de achterbank in de voorste positie ontstaat 69 liter (VDA) extra laadruimte bovenop de standaard 332 liter (VDA) aan bagageruimte. De verschuifbare achterbank is standaard voor iedere uitvoering.

De alledaagse bruikbaarheid van de nieuwe ASX wordt verder benadrukt door vele opbergmogelijkheden in het interieur, variërend van het dashboardkastje tot de portiervakken en het bergvak onder de centrale armsteun, goed voor een gezamenlijke inhoud van 22 liter.

ASX 1.6 Hybrid
De nieuwe Mitsubishi ASX is leverbaar met keuze uit drie geëlektrificeerde aandrijfopties, waarvan een hybride- en twee mild-hybrideversies. Alle aandrijflijnen zijn afgestemd op een chassisconfiguratie die zorgt voor een nauwkeurig rijgedrag. De bestuurder kan dat naar eigen voorkeur aanpassen via drie vooraf gedefinieerde rijmodi en heeft bovendien de mogelijkheid om de dynamische rijeigenschappen van de auto te personaliseren.

Het hoogtepunt in het motorenaanbod van de nieuwe Mitsubishi ASX is de 1.6 Hybrid. Deze zogeheten ‘full hybrid’-aandrijflijn van de nieuwste generatie combineert een 1,6-liter benzinemotor met twee elektromotoren. Een slimme multi-mode transmissie reguleert het samenspel van de elektromotor en verbrandingsmotor voor optimale efficiëntie, responsiviteit en dynamische prestaties. Deze aandrijflijn levert een systeemvermogen van 105 kW (143 pk) en een maximumkoppel van 205 Nm.

De serie-parallelle aansturing van de 1.6 Hybrid-aandrijflijn biedt ultieme controle over de verschillende componenten, wat resulteert in een naadloze overgang tussen de verbrandingsmotor, puur elektrische aandrijving, parallel-hybride- of seriehybride-aandrijving voor de beste balans tussen acceleratie, lage toerentallen en koppelafgifte van de elektromotor.

Het hybridesysteem wordt gevoed door een vloeistofgekoelde 1,2 kWh lithium-ion accu onder de kofferbakvloer. Hiermee is de ASX 1.6 Hybrid in staat om tot 80% van de ritten in stadverkeer volledig elektrisch te rijden. De accu wordt tijdens het uitrollen en remmen opgeladen door de terugwinning van kinetische energie.

De ASX 1.6 Hybrid heeft ook een E-Save-modus waarmee het laadniveau van de accu op minimaal 40% wordt gehouden, bijvoorbeeld om later op de route te benutten in de EV-modus of voor extra vermogen in de hybride-modus. Al met al staat de Mitsubishi ASX 1.6 Hybrid garant voor een indrukwekkend laag brandstofverbruik en een totale actieradius van 900 kilometer. Daarmee laat de ASX uitstekende waarden noteren in het HEV-segment, in combinatie met optimale responsiviteit, dynamische prestaties en een comfortabele rijbeleving. Het gemiddeld brandstofverbruik van de ASX 1.6 Hybrid bedraagt 4,7 l/100 km met een bijbehorende CO2-uitstoot van 106-108 g/km (WLTP).

ASX 1.3 DI-T Mild Hybrid
Mitsubishi Motors levert de nieuwe ASX ook als 1.3 DI-T Mild Hybrid. Deze versie heeft een viercilinder 1,3-liter turbobenzinemotor, die samenwerkt met een riemaangedreven starter/generator die wordt gevoed door een 12V lithium-ion accu. Deze compacte interne elektromotor fungeert als startmotor en ondersteunt de verbrandingsmotor tijdens accelereren. Tijdens het uitrollen en remmen fungeert de elektromotor echter als generator om de 12V-accu op te laden.

De 1.3 DI-T Mild Hybrid is beschikbaar in twee configuraties. De versie met een handgeschakelde zesversnellingsbak levert een vermogen van 103 kW (140 pk). De versie met een 7-trapsautomaat met dubbele koppeling (7DCT) is met een vermogen van 116 kW (158 pk) iets krachtiger. Beide mild-hybrideversies laten een gemiddeld brandstofverbruik van 5,9-6,2 l/100 km noteren, wat overeenkomt met een CO2-uitstoot van 134-139 g/km.

ASX 1.0 MPI-T
De basisversie van de Mitsubishi ASX wordt aangedreven door de 1.0 MPI-T. Deze zuinige driecilinder turbobenzinemotor levert een vermogen van 67 kW (91 pk) en 160 Nm en is standaard gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak. De innovatieve verbrandingsmotor staat garant voor een bescheiden verbruik van gemiddeld 5,9-6,2 l/100 km (134-139 gram CO2/km).

Digitalisering en connectiviteit
Het uitgebreide ecosysteem van apps en diensten van Mitsubishi Motors op basis van toonaangevende technologie is een kernonderdeel van de relatie van het merk met zijn klanten. Een hoogwaardig infotainmentscherm, geïntegreerde Google-functies en de bijbehorende My Mitsubishi Motors-app bieden een prettige en intuïtieve gebruikerservaring.

De nieuwe Mitsubishi ASX vertegenwoordigt een grote stap voorwaarts ten aanzien van connectiviteit. Hiermee is een naadloze integratie in het dagelijkse digitale leven van gebruikers mogelijk. Het infotainmentsysteem van de nieuwe ASX is te bedienen via het 10,4-inch touchscreen met een haarscherp beeld. Het goed afleesbare scherm toont alle informatie uiterst helder dankzij de schermresolutie van 960 x 1.280 pixels. Onder het beeldscherm zijn ook een aantal fysieke knoppen te vinden voor gemakkelijke en intuïtieve bediening van veelgebruikte functies, zoals de klimaatregeling.

Geïntegreerde Google-functies leveren directe toegang tot apps en diensten zoals Google Maps en allerlei andere via Google Play. Ook Google Assistant, de populairste spraakassistent van Europa, is geïntegreerd in de nieuwe ASX. Hiermee is een eenvoudige, handsfree spraakbediening beschikbaar door simpelweg “Hey Google” te zeggen of door de spraakknop op het stuurwiel langdurig in te drukken. De Google Assistant is van dienst voor navigatie, het afspelen van media, het voeren van telefoongesprekken, het versturen van sms-berichten, het beheren van voertuigfuncties en meer. De integratie van Google zal geleidelijk worden uitgerold over de gehele productlijn van Mitsubishi Motors in Europa.

De integratie van een volledige reeks online diensten in de Mitsubishi ASX gaat gepaard met de introductie van de mobiele app ‘My Mitsubishi Motors’. Deze app is beschikbaar via de App Store en Google Play en biedt op gebruiksvriendelijke wijze relevante informatie en externe diensten. En voor apparaten die in de ASX worden meegenomen, zorgt de draadloze (inductie)lader voor extra gemak.

Voor muziekliefhebbers is de ASX daarnaast leverbaar met een 410W premium audiosysteem van Harman Kardon®. Dit systeem komt met negen luidsprekers en biedt heldere en krachtige bastonen, evenals soepele en gedetailleerde midden- en hoge tonen. Voor optimale afstemming van het geluid op verschillende genres biedt het audiosysteem ook vijf luistermodi: studio, podcast, concert, immersion en club.

De digitalisering van het interieur van de nieuwe Mitsubishi ASX komt nog sterker tot uiting met het standaard 7-inch configureerbare clusterdisplay of het volledig digitale instrumentarium (10-inch Digital Driver Display). Beide opties bieden een schat aan informatie, met de belangrijkste gegevens direct in het zicht van de bestuurder.

De beleving van het interieur in de nieuwe ASX is aan te passen dankzij sfeerverlichting met verschillende kleuropties. Het Drive Mode-systeem van Mitsubishi Motors, dat wordt bediend via het infotainmentsysteem, biedt de mogelijkheid om de stuurrespons, dynamische chassiscontrole en vermogensafgifte te personaliseren, als aanvulling op de vooraf ingestelde rijmodi Comfort, Eco en Sport.

De nieuwe ASX kan tevens op afstand worden geüpdatet via Over the Air (OTA) software-updates, om bestaande zaken te verbeteren of nieuwe functies te installeren. Naast de nieuwe reeks digitale systemen blijft de eCall-functie beschikbaar. Hiermee worden automatisch hulpdiensten ingeschakeld na een ongeval met de ASX. In dit geval neemt de auto contact op met de corresponderende Public Safety Answering Point (PSAP), waarbij locatie- en sensorinformatie wordt verzonden zodat hulpdiensten sneller kunnen reageren. De eCall-functie is ook handmatig te bedienen met een simpele druk op de knop.

Veiligheid, comfort en gemak
De nieuwe ASX bevestigt dat veiligheid bij Mitsubishi centraal staat. De SUV behoort zelfs tot de veiligste auto’s in zijn klasse door een volledig aanbod van passieve en actieve veiligheidsvoorzieningen om letsel bij zowel inzittenden als andere weggebruikers te voorkomen dan wel te minimaliseren.

Topklasse veiligheid begint bij het passieve veiligheidsniveau waar al vanaf de ontwerpfase rekening mee is gehouden. De voertuigstructuur van de nieuwe Mitsubishi ASX is vervaardigd uit een combinatie van hoogwaardige staalsoorten om de impact als gevolg van een ongeval zo goed mogelijk op te vangen. In het voertuig zijn twee frontairbags, twee zijairbags en gordijnairbags voorin én achterin aanwezig. Veiligheidsgordels met gordelspanners en spankrachtbegrenzers, anti-whiplash hoofdsteunen en ISOFIX kinderzitje-ankerpunten zijn eveneens standaard.

Tevens zijn de motorkap, voorbumper, koplampen en het onderste deel van de voorruit speciaal ontworpen om de kans op letsel te verminderen bij een aanrijding met kwetsbare weggebruikers zoals voetgangers en fietsers. Als aanvulling op de passieve veiligheidsvoorzieningen biedt de nieuwe Mitsubishi ASX ook een uitgebreide reeks actieve veiligheidssystemen die ongevallen (helpen) te voorkomen door de bestuurder te waarschuwen en te assisteren. Zo zorgt het standaard Forward Collision Mitigation-systeem (FCM) – een op radar gebaseerd autonoom noodremsysteem dat de weg voor zich leest – voor een kleiner risico op een kop-staartbotsing.

De nieuwe Mitsubishi ASX biedt niet minder dan negentien actieve systemen voor optimale veiligheid en gemoedsrust tijdens het rijden. Deze elektronische rijhulpsystemen (ADAS) worden aangestuurd door ultrasone sensoren, radars en camera’s die continu de omgeving van de auto monitoren. Indien nodig krijgt de bestuurder een waarschuwing voor een onveilige situatie, zodat die zelf op tijd kan ingrijpen.

Alle uitvoeringen van de ASX zijn verder standaard uitgerust met onder meer het Forward Collision Mitigation-systeem met Pedestrian Protection, Automatic High Beam, Cruise Control met Speed Limiter, Driver Attention Monitor, Intelligent Speed Assistance, Distance Warning, Lane Departure Warning, Lane Keeping Assist en Emergency Lane Keeping Assist, parkeersensoren achter en een achteruitrijcamera. Afhankelijk van de uitvoering wordt deze reeks aangevuld met zaken als een Around View Monitor, Park Assist, Blind Spot Warning, Occupant Safe Exit Assist en Rear Cross Traffic Alert.

De Around View Monitor van de nieuwe Mitsubishi ASX ondersteunt de bestuurder bij het parkeren en manoeuvreren in krappe ruimtes. Het systeem combineert de informatie van twaalf ultrasone sensoren en de beelden van vier camera’s rond de auto om een real-time 360°-beeld van de auto en de omgeving op het beeldscherm te tonen.

Daarnaast is de ASX ook standaard uitgerust met vermoeidheidsdetectie. Dit systeem maakt gebruik van stuuranalyses om voortdurend het rijgedrag van de bestuurder te monitoren. Op basis hiervan beoordeelt het of de bestuurder onvoldoende scherp is. Is dat het geval dan krijgt die een visuele en akoestische waarschuwing om alert te blijven of een pauze te nemen.

De topversies van de nieuwe Mitsubishi ASX met een automatische transmissie zijn aanvullend uitgerust met MI-PILOT (Mitsubishi Intelligent PILOT). Deze technologie combineert Adaptive Cruise Control met Lane Centering Assist. Met behulp van camera’s, radar en een speciale ECU bedient MI-PILOT het gaspedaal, de remmen en de besturing om stress en vermoeidheid tijdens lange ritten en fileverkeer te verminderen. De technologie biedt drie gebruikersinstellingen waarmee de bestuurder de mate van controle over de snelheid van het voertuig kan instellen.

Ongeacht de gekozen uitvoering – Pure, Intense, Intense+, First Edition of Instyle – is de nieuwe ASX zowel esthetisch als stijlvol. Vanaf de Intense-uitvoering is de ASX uitgevoerd met een handsfree sleutelkaart. Bij het naderen van de auto met de handsfree sleutelkaart of bij het ontgrendelen van de portieren toont de auto een welkomstanimatie via de verlichting. Bij het openen van een portier komt ook het infotainmentsysteem tot leven met een animatie op het beeldscherm.

Rijke standaarduitrusting
De ASX is leverbaar met keuze uit vijf uitrustingsniveaus, waaronder een speciale First Edition ter gelegenheid van de introductie van het nieuwe model. De basisuitvoering, de Pure, heeft ten opzichte van het voorgaande model een nog rijkere standaarduitrusting met onder meer 10,4-inch touchscreen, 7-inch digitaal instrumentenpaneel, airconditioning, parkeersensoren achter, Driver Attention Monitor, Intelligent Speed Assist, Emergency Lane Keeping Assist en Automatic High Beam.

Intense en Intense+
Na de Pure volgt de uitvoering Intense. Hiervan is de uitrusting eveneens is uitgebreid met zaken als Climate Control, verwarmbare voorstoelen, een regensensor, dakrails en privacy glas. Vanaf de Intense is de ASX ook uitgevoerd met een handsfree sleutelkaart. Bij het naderen van de auto met de handsfree sleutelkaart of bij het ontgrendelen van de portieren toont de auto een welkomstanimatie via de verlichting.

Een niveau hoger staat de Intense+ met onder meer 18-inch Diamond cut Black wielen, een automatisch dimmende binnenspiegel, een verwarmbaar stuurwiel en voorruitverwarming, een inductielader voor smartphones en een uitgebreide reeks elektronische rijhulpsystemen (ADAS).

First Edition en Instyle
Ter gelegenheid van de introductie van de nieuwe Mitsubishi ASX is ook de First Edition-uitvoering beschikbaar. Deze speciale versie biedt dezelfde uitrusting als de Intense+, maar dan inclusief 3D Around View Monitor, 10-inch digitaal instrumentenpaneel, Easy-park Assist en infotainmentsysteem met Google Build in. De royale uitrusting van de First Edition gaat bovendien gepaard met een zeer aantrekkelijke prijsstelling.

De Instyle is de topversie in het aanbod van de Mitsubishi ASX. Deze uitvoering verwent inzittenden met een 410W premium audiosysteem van Harman Kardon® met negen speakers, een panoramadak, lederen bekleding en een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel.

Mitsubishi Service Commitment
Klanten van de nieuwe Mitsubishi ASX kunnen, net als bij de andere nieuwe Mitsubishi-modellen, rekenen op een omvangrijke Mitsubishi Service Commitment:

  • 8 jaar garantie tot 160.000 km (eerste 2 jaar onbeperkt kilometrage)
  • 12 jaar corrosiegarantie
  • 8 jaar/160.000 km garantie op de aandrijfbatterij
  • 8 jaar/160.000 km capaciteitsgarantie op de aandrijfbatterij
  • Lifetime mobiliteitsservice

Prijzen
De nieuwe Mitsubishi ASX staat vanaf eind juni bij de Nederlandse dealers en is per direct te bestellen voor prijzen vanaf:

  • 0 MPI-T: vanaf € 29.290,-
  • 3 DI-T Mild Hybrid: vanaf € 32.390,-
  • 6 Hybrid: vanaf € 33.490,-

tekst Mitsubishi.nl

Conclusie
De nieuwe Mitsubishi ASX heeft een goede update gekregen en is niet te vergelijken met zijn voorganger.
Je kan de ASX rijden zoals je hem zelf wilt rijden sportief, eco, comfort of je kan hem naar je eigen rijstijl instellen. Vooral de Google besturing van o.a het naviagtie systeem is erg prettig.

Auto Moret Terneuzen
Handelspoort 6
4538 BN  Terneuzen
T. 0115 649000
Bekijk onze voorraad

Auto Moret Vlissingen
Mercuriusweg 29
4382 NC  Vlissingen
T. 0118 419051
Bekijk hier onze voorraad

Tramper Goes
Pearyweg 2
4462 GT  Goes
T. 0113-230768
Bekijk hier de voorraad


Terug naar het nieuws overzicht

Laatste nieuws van AutoZeeland

van Mossel Ford-1.jpg

5 augustus 2024

AutoZeelandtest van de Ford Transit Custom

Ford heeft zijn geheel nieuwe Custom geïntroduceerd. De vorige versie was al 10 jaar op de markt, maar was niet berekend op de (deels) elektrische toekomst. Hij staat nu op een eigen platform en is daarom helemaal berekend op zijn taak. Hij is 100 kg lichter en dat komt het laadvermogen en de accucapaciteit ten goede.

Toyota-Cappendijk-Goes-1-720x540.jpg

2 augustus 2024

Toyota dealer Cappendijk neemt Toyota de Jonge over

De twee Toyota-vestigingen van autobedrijf De Jonge in Goes en Vlissingen worden onderdeel van de Cappendijk Groep.

Mitsubishi ASX Auto Moret - AutoZeeland-27.jpg

12 juli 2024

De nieuwe generatie ASX

Mitsubishi Motors versterkt zijn aanwezigheid in het Europese B-SUV-segment met de nieuwe ASX. De compacte SUV is ontworpen voor automobilisten die waarde hechten aan geavanceerde technologie, toonaangevende connectiviteit, optimaal gebruiksgemak en een modern design.

Peugeot E 2008 @autozeeland-1.jpg

1 juli 2024

AutoZeelandtest van de Peugeot e-2008 EV GT First Edition

De e-2008 is pas nog ge-update en dat heeft hem goed gedaan, want het gaat niet alleen om het opgefriste uiterlijk, onderhuids is er ook het een en ander veranderd.

Populairste automerken

AutoZeeland

Heeft u een vraag / opmerking dan kunt u gebruik maken van het contact formulier.

Bij het ontvangen van uw mail nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

Attleelaan 5 - 4571 JA Axel
T 0115 - 564 562
K.V.K. 22045974
Vestigingsnummer 000017233100