de Voogd Carprof voor alle merken

Autobedrijf de Voogd is van oudsher een familie bedrijf met passie voor de klanten. De klant staat in ons bedrijf centraal! We zijn aangesloten bij de garageformule Carprof! Carprof is de garage voor alle merken wat wil zeggen dat we de knowhow hebben om uw auto van welk merk ook de juiste service te verlenen en reparaties uit te voeren. Ons personeel is opgeleid om aan de zware eisen te voldoen! Ook zijn we van oudsher de officiele Mitsubishi service specialist, uw Mitsubishi is bij ons in goede handen voor service, reparatie en officiele garantieafhandeling. Al sinds 1995 voeren wij het merk in ons bedrijf. Daarnaast zijn we ook trotse tweewielerdealer van Piaggio, Vespa en Aprilia scooters uit Italie.

Adresgegevens

Bedrijfsweg
4387PD  Vlissingen

Contactgegevens

Jan-Willem de Voogd
info@jwdevoogd.nl
0118470666

Volledige aanbod van de Voogd Carprof voor alle merken

Vind jouw auto

Aanbod


Laatste nieuws van AutoZeeland

19 september 2022

Volkswagen Taigo 1.0 DSG

Crossovers samengesteld uit een SUV en een coupé gaan als warme broodjes over de toonbank. Daarom brengt Volkswagen de in Brazilië ontwikkelde Nivus naar Europa en noemt hem Taigo.

Classic Days-1.jpg

22 augustus 2022

De Classic Days in Düsseldorf

Na vele jaren Classic Days bij Schloss Dyck, heeft de organisatie besloten de Classic Days te verplaatsen naar het Green Park in Düsseldorf. Ik had van te voren mijn twijfels, maar die zijn volledig weggenomen, want het is nog steeds een groots feest dat werd georganiseerd van 5 tot en met 7 augustus. Niet voor niets worden de Classic Days het Goodwood van Duitsland genoemd!

15 augustus 2022

Renault Megane E-Tech Electric ‘Iconic’

Met de nieuwe Megane E-Tech Electric brengt Renault zijn complete elektrische deskundigheid op de markt. Daarbij kiest men een professionele andere weg dan de concurrentie. Ik testte het meest luxe model met de topmotorisering. Bij Auto Kievit zorgde verkoopadviseur Eelco Zwolle voor mijn tijdelijke 100% elektrische Renault.

8 augustus 2022

Opel Astra Plug-In-Hybrid GS-Line

Opel was in het C-segment altijd bijzonder succesvol, maar op de een of andere manier wilde het de laatste jaren gewoon niet zo lukken. Nu lijkt het of de samenwerking met PSA/ Stellantisgroep vruchten gaat afwerpen. Voor het eerst komt Opel nu met een Plug-In-Hybrid. Een uitgebreide test.

AutoZeeland

Heeft u een vraag / opmerking dan kunt u gebruik maken van het contact formulier.

Bij het ontvangen van uw mail nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

Attleelaan 5 - 4571 JA Axel
T 0115 - 564 562
K.V.K. 22045974
Vestigingsnummer 000017233100