ALJauto

ALJ auto is een jong en kleinschalig bedrijf van Peter den Haan en ontstaan vanuit de gedachte hoe zelf behandeld te willen worden als je een andere (nieuwe) auto koopt. Als klant wil je dat er tijd voor je is, er een betrouwbare auto wordt aangeboden en een scherpe prijs blijft toch ook altijd aantrekkelijk. Alle 3 kunnen we u dat bieden: - We komen op afspraak met uw online geselecteerde auto bij u thuis, alle aandacht en tijd voor u! - Elke auto die we aanbieden wordt vooraf geïnspecteerd en rijklaargemaakt en verkocht met garantie. - We hebben geen dure showroom of verkopers in dienst, je doet zaken met de eigenaar zelf.

Adresgegevens

Weihoek 7D
4416 PX  Kruiningen

Contactgegevens

Peter den Haan
info@aljauto.nl
06-53341896

Volledige aanbod van ALJauto

Vind jouw auto

Aanbod


Laatste nieuws van AutoZeeland

30 november 2023

Groot, groter grootst: De KIA EV9

De nieuwe EV9 van Kia is een volledig elektrische SUV die is ontworpen en gebouwd voor moderne gezinnen in het elektrische tijdperk. Het geavanceerde, elektrische topmodel van het merk wordt verkrijgbaar als zes- of zevenzitter en combineert een gedurfde styling met innovatieve veelzijdigheid en state-of-the-art technologie.

AutoZeeland Brouwer-2.jpg

27 november 2023

Nieuwe Mercedes-Benz Sprinter voor Meubelstoffeerderij Brouwer

De Mercedes Sprinter van 2008 was op vele punten aan vervanging toe en Stoffeerderij Brouwer besloot om de nieuwe bedrijfswagen weer bij Louwman Mercedes-Benz te bestellen. Een verslag van de aflevering.

23 november 2023

AutoZeelandtest van de Kia EV6 GT

Deze crossover is inderdaad de eerste sportieve elektrische auto die indruk maakt op zijn berijder. Hij is bloedsnel, maar hij blijft daarnaast ook een eersteklas automobiel voor dagelijks gebruik.

AutoZeeland AutoVentura-1.jpg

20 november 2023

Ventura on Tour 2023

Auto Ventura pakte zaterdag 11 november weer geweldig uit met een bijzonder geslaagde tourrit. De derde alweer! De deelnemers konden niet alleen genieten van een adembenemende route, maar na afloop ook van de hoogstandjes van Taste Culinair

Populairste automerken

AutoZeeland

Heeft u een vraag / opmerking dan kunt u gebruik maken van het contact formulier.

Bij het ontvangen van uw mail nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

Attleelaan 5 - 4571 JA Axel
T 0115 - 564 562
K.V.K. 22045974
Vestigingsnummer 000017233100